Kérjük, hogy adományával támogassa működésünket! - Tovább a támogatáshoz »

Nagykovácsi Természetvédő Egyesület - NATE

A NATE megalakulása óta, immár 15 éve azon dolgozik, hogy természeti és épített környezetünkre fókuszáltan megóvjuk azok értékeit, álljunk olyan ügyek és kezdeményezések mellé, amelyek az itt lakók egészségére, közérzetére is jó hatással vannak.

Tesszük ezt elsősorban Nagykovácsi és tágabb környezete szempontjait figyelembe véve. Ez egy helyi civil szervezet, amelyet neve is jól leír: Nagykovácsi Természet- és Környezetvédő Egyesület. Ennek jegyében folyamatos tevékenységünk során számos természet- és környezetvédő ügyet felkaroltunk, végigvittünk és támogattunk az elmúlt időszakban.

Civilek Nagykovácsiért Egyesület - CiNkE

2015. augusztus 23-tól intézményesült formában dolgozunk azért, hogy mi, nagykovácsi lakosok aktívan részt vehessünk, beleszólhassunk településünk sorsának, fejlődésének, jövőjének alakulásába - ha szükséges, a választásokon túl is. Megalakítottuk a Civilek Nagykovácsiért Egyesületet, a CiNkE-t.

A Civilek Nagykovácsiért Egyesület, vagyis a CiNkE csapata több mint 9 éve képviseli az itt élőket igényeik, megkereséseik alapján. Rengeteg nehéz helyzetben kellett helyt állnunk. A legnagyobb erőfeszítést az jelentette, hogy megóvjuk Nagykovácsi szívét egy közel 6000 négyzetméteres plázától.


Együttműködő szervezetek

Támogató partnerünk - NATE - Nagykovácsi Természetvédők
Támogató partnerünk - CiNKe

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön legúljabb híreinkről és eseményeinkről.

Sikeresen feliratkozott!
Köszönjük!