• Pénzügyi beszámoló - 2020 II. negyedév

  2020 második negyedévében sajnos elkezdődött a pandémiás időszak, de lehetőségeinkhez mérten folytattuk egyesületi tevékenységeinket. Alkalmazkodva a kialakult helyzethez magazinunkból egy különszámot adtunk ki a koronavírus lelki hatásainak enyhítésére, töltve kultúrával, szeretettel, nagykovácsiaktól nagykovácsiaknak. Személyes segítséget és anyagi támogatást nyújtottunk több családnak a karantén idején.

 • Pénzügyi beszámoló - 2020 I. negyedév

  A 2020-as év első negyedéve mozgalmasnak mondható. A magazin második lapszáma mellett első kérdőívünket is elkészítettük az akkor még kivitelezés előtt álló Linum udvarról. A kérdőívet kitöltők között nyereményeket is sorsoltunk.

 • Pénzügyi beszámoló - 2019 IV. negyedév

  Az Önkormányzati kampányidőszak lezárultát követően, 2019 decemberében jelent meg magazinunk első lapszáma, így az év utolsó hónapjaiban ennek bevételei és kiadásai adták pénzügyi furgalmunk jelentős részét.

 • Pénzügyi beszámoló - 2019-es Önkormányzati választások

  Az Egyesület megalakulásának egyik célja az volt, hogy a 2019-es Önkormányzati választásokon induló, jelölt tagjainkat támogassuk, ezért az első két hónapban befolyó összegek többnyire az Egyesület ismertségét növelő- és a választási kampányhoz kapcsolódó kiadásokra valamint rendezvényekre lettek fordítva.

Együttműködő szervezetek

Támogató partnerünk - NATE - Nagykovácsi Természetvédők