Kérjük, hogy adományával támogassa működésünket! - Tovább a támogatáshoz »

Tiszta erdő

Talán sokan ismerik a dalt, ami úgy kezdődik, hogy „Erdő mellett nem jó lakni, mert sok fát kell hasogatni…”. Amióta ezek a sorok születtek, sokat változott az élet.

Sokat gondolkodtunk, mit tehetnénk a Nagykovácsi körüli erdők védelmében, végső soron a település lakóinak érdekében. Hogyan lehetne felhívni kedvesen, barátságosan az ide érkezők figyelmét, illetve felszólítani az itt lakókat is, hogy ne használják lerakónak az erdőt, vigyázzon mindenki közös természeti kincsünkre. Egy Budaörs melletti kirándulás során látott hasonló ötlettől vezérelve találtuk ki ezt a megoldást.

Kéréseinket összefoglaltuk egy információs táblán rajzokkal is illusztrálva, melyeket kirakhatunk az erdőbejáratok közelében az ingatlanok kerítésére erősítve.

Az A2 méterű (42x59,4cm) tábla ára 5.000Ft

A tábla megvásárlásával Ön is tehet erdeink tisztaságának megőrzéséért és egyúttal Egyesületünk tevékenységét és munkáját is támogatja.

Ha szívesen csatlakozna akciónkhoz, ezt kétféle módon is megteheti:
Hozzájárulhat a táblák finanszírozásához vagy ha olyan helyen lakik, ahol érintettek a témában és szívesen kitennének egy ilyen táblát a kerítésükre, akkor keressenek minket az info@osszekovacsolo.hu e-mail címen.

Reméljük, jó fogadtatása lesz és örömmel fogadjuk az újabb jelentkezőket!
 

Együttműködő szervezetek

Támogató partnerünk - NATE - Nagykovácsi Természetvédők
Támogató partnerünk - CiNKe

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön legúljabb híreinkről és eseményeinkről.

Sikeresen feliratkozott!
Köszönjük!