Kérjük, hogy adományával támogassa működésünket! - Tovább a támogatáshoz »

Civilek Együtt Nagykovácsiért 2024

A 2024-es választáson együtt indul a CiNkE és az ÖsszeKOvácsoló egyesület. A két egyesület közösen jelöl polgármestert és 8 képviselőt.

Sok közös ügyünk van, amit az egyesületek tagjai egyformán és egyforma hangsúllyal tudnak képviselni. Az önkormányzati munkának, hiába politikai terep, pártpolitikától függetlenül, a lakosság bevonásával, a részvételi demokrácia alapján kell működnie. Nekünk, az itt élőknek kell megtalálnunk közösen a mindenki számára azonos jelentéssel bíró fenntartható fejlődés útját, a közösség számára megnyugtató, stabil megoldásokat a mindennapi életben felmerülő nehézségekre, hiányokra, szükségletekre is.

Szerencsések vagyunk, mert Nagykovácsi lakossága nyitott, felelős és sokféleképpen gondolkodunk. Ők, illetve mi vagyunk a választók, így összefogásunkkal és közös gondolkodásunkkal példát mutathatunk egy új településvezetési útnak: a kirekesztés nélküli, meghallgatáson, megértésen, bizalmon alapuló szorgos és megoldásorientált munkának. 
Tevékenységünket számos civil szervezet aktív jelenléte és együttműködése is erősíti.

A 2024-es választási év témái sajnos hasonlóak a 2019-es évhez. Előrelátó megoldások nem születtek az elmúlt években, ellenben az adók jelentősen növekedtek.
Ugyanazokkal a nehézségekkel küzdünk: a közlekedés, az utak állapota, a víz és áramellátás aggodalmai, a Kecskehát kérdése, a jól látható túlépítések, a környezetvédelem, a víziómentes településkép, az ifjúságot bevonó programok és helyek teljes hiánya, a kisgyerekesek gondjai és még sorolhatnánk a megoldandó feladatokat.

Bizony nagy nehézség a szinte csak a minimumon, minden kreativitást nélkülöző önkormányzati működés, melynek csak nyűg a lakosság, az itt élők szükségleteinek, és igényeinek figyelembevétele.

Ezen szeretnénk változtatni. A munkára felkészültünk, hiszen sok éves aktív tevékenységünknek köszönhetően nem választási ígéreteink vannak, hanem megoldásaink.

Kérjük, fogadják bizalommal ezt a kezdeményezést! 

Polgármesterjelöltünk:

- Bolváry Gellért

Képviselő jelöltjeink:

- Bakó Judit
- Debreceni Gábor
- Hidasi Márk
- Hudák Zsuzsanna
- Kósa Emőke
- Krezinger-Lloyd Zita
- Markovits Anita
- Ziegler-Ambrózy Mária Linó

Kattintson ide és ismerje meg a Civil Összefogás jelöltjeit!


Nagykovácsi, 2024.

 

Kósa Emőke ÖsszeKOvácsoló Egyesület elnök
és Dr. Deák József CiNkE elnök
 

Együttműködő szervezetek

Támogató partnerünk - NATE - Nagykovácsi Természetvédők
Támogató partnerünk - CiNKe

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön legúljabb híreinkről és eseményeinkről.

Sikeresen feliratkozott!
Köszönjük!